Datorita volumului mare de comenzi, pot aparea intarzieri in livrare de peste 48h lucratoare. Va multumim pentru intelegere!

Laboratoarele Apotheka

Laboratoarele Apotheka
„Respect pentru pacient” este deviza farmaciilor Apotheka de mai bine de 25 de ani. Indiferent că este vorba despre pacienți, persoane în căutare de un stil de viață sănătos prin suplimente alimentare, produse dermato-cosmetice sau produse naturale, persoane care îngrijesc pe cineva bolnav sau pur și simplu caută sfaturi de valoare din partea farmaciștilor, la farmaciile Apotheka veți găsi mereu un loc cald si primitor, unde fiecare vizitator este tratat cu respect și seriozitate. Același profesionalism îl găsiți de acum și dacă nu vă puteți deplasa într-una dintre cele 13 locații, deoarece s-a lansat platforma online www.e-apotheka.ro.

apotheka interior

Apotheka a luat naștere în anul 1995 și a crescut de la an la an, ajungând în prezent să ofere, printr-o echipă formată din peste 80 de profesioniști în asistență farmaceutică, în cele 13 farmacii și 4 drogherii, servicii farmaceutice de cea mai înaltă calitate prin consilierea administrării medicamentelor și recomandarea și eliberarea produselor farmaceutice care se eliberează fără rețetă.

Personalul specializat al farmaciilor Apotheka alocă fiecărui pacient timpul de înțelegere al problemei cu care intră în cele 13 locații, priceperea recomandării personalizate pentru tratamentul recomandat de medic sau a soluțiilor propuse de farmaciști, răbdarea necesară în găsirea soluției problemei sale, încrederea recomandării produselor potrivite problemei, dar și „buzunarului” și respectul pe care toate acestea le reprezintă sub forma serviciului farmaceutic.

Laboratoarele Apotheka – Preparare de soluții, unguente și medicamente

Apotheka este o farmacie tradițională, așa cum erau farmaciile consacrate din cele mai vechi timpuri. Având laboratoare proprii, dotate cu aparate și echipamente de ultimă generație, farmaciile Apotheka pot pune la dispoziție clienților forme farmaceutice care lipsesc uneori din piața farma, produse dermato-cosmetice proprii și tratamente personalizate prescrise de către medicii prescriptori. De asemenea, în laboratoarele Apotheka se prepară creme și cosmetice, suplimente, siropuri și preparate medicinale naturale, așa cum se făcea în farmaciile de odinioară, respectând pacientul și tradiția farmaceutică românească.apotheka 2

Platforma www.e-apotheka.ro a fost lansată

Farmaciile Apotheka sunt acum la un click distanță. Platforma online www.e-apotheka.ro a fost lansată.

Pe lângă cele 13 farmacii și drogherii situate în Sibiu, Cisnădie, Copșa Mică, Mediaș, Șeica Mare, Bazna, Târgu Mureș și Aiud, farmaciștii de la Apotheka doresc să satisfacă nevoile pacienților cât mai bine și cât mai prompt, astfel că au lansat platforma online www.e-apotheka.ro. Produsele farmaceutice din diverse categorii, precum suplimente alimentare, vitamine și suplimente nutritive, medicamente OTC, tehnico-medicale, produse cosmetice și de îngrijire personală sunt livrate cu rapiditate și la prețuri rezonabile. Lunar au loc promoții, concursuri, cadouri și multe alte beneficii pentru vizitatorii platformei online.

Categorii

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!