Datorita volumului mare de comenzi, pot aparea intarzieri in livrare de peste 48h lucratoare. Va multumim pentru intelegere!

Testele rapide sunt recunoscute oficial pentru diagnosticarea COVID-19

Testele rapide sunt recunoscute oficial pentru diagnosticarea COVID-19

Testele rapide sunt recunoscute oficial pentru diagnosticarea COVID-19

testare-rapida-coronavirus-sector-1-inquam-ganea (3)
Test rapid pentru coronavirus. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Testele rapide făcute în spitale sunt recunoscute oficial pentru diagnosticarea infectării cu COVID-19. De mâine, aceste teste vor intra și în bilanțul zilnic de la ora 13.00.

doctor in a protective suit taking a nasal swab from a person to test for possible coronavirus infection. Nasal mucus testing for viral infections.
 
 

Conform definiției de caz actualizate de către Institutul Național de Sănătate Publică, infectarea cu COVID-19 poate fi diagnosticată oficial și cu teste rapide.

Astfel de teste existau deja în unitățile de primiri-urgențe ale spitalelor, însă rezultatul lor trebuia confirmat și cu un test RT -PCR.

Potrivit INSP, testul antigen trebuie efectuat în cel mult 5 zile de de debutul simptomelor sau cel mult 7 zile de la contactul direct cu o persoană infectată.

Totuși, testele rapide făcute acasă nu sunt considerate diagnostic oficial. În această categorie intră doar testele rapide făcute în unitățile sanitare.

Editor : Monica Bonea

Categorii

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!