Datorita volumului mare de comenzi, pot aparea intarzieri in livrare de peste 48h lucratoare. Va multumim pentru intelegere!

Dureri de spate

Dureri de spate
Mit sau adevăr: ajută sau nu cremele pentru durerile de spate?

Durerile de spate sunt cele mai frecvente dureri cu care ne-am confruntat cel puțin o dată fiecare dintre noi. Durerile de spate cauzează nu doar un disconfort fizic, ci și mental, pentru că ne țin departe de activitățile care ne fac plăcere. Cu siguranță ai auzit de creme pentru durerile de spate care promit că fac minuni. Dar câte dintre acestea acționează conform prospectului, ameliorează cu adevărat durerile de spate și te fac să te simți mai bine? Înainte de a discuta despre remedii pentru durerile de spate, trebuie să identificăm cauzele care provoacă durerile de spate și articulații.



Care sunt cauzele durerilor de spate?
O durere de spate nu vine niciodată singură. De cele mai multe ori, durerile de spate sunt însoțite de dureri articulare sau musculare care provoacă tensiuni în zona afectată. Printre cauzele frecvente ale unei dureri de spate se numără:

● un traumatism provocat în urma unei căzături sau lovituri
● poziția incorectă a coloanei vertebrale în timpul activităților zilnice sau șederea prelungită în aceeași poziție (statul la calculator, munca de birou, șofatul)
● mișcări bruște, necoordonate
● ridicarea greutăților, efortul fizic major, suprasolicitarea mușchilor
● inflamații ale articulațiilor sau deteriorarea discurilor vertebrale (osteoartrita)

Sigur că și înaintarea în vârstă, sedentarismul sau un stil de viață nesănătos contribuie la apariția durerilor de spate. În funcție de durata lor, ele pot fi acute (până la 3 luni) sau cronice, atunci când durerea nu cedează timp îndelungat.

Încă din cele mai vechi timpuri, s-au folosit remedii naturale pentru tratarea durerilor de spate, precum creme și unguente cu extracte din plante pentru spate. Deși medicina a avansat tot mai mult, zeci de persoane aleg în continuare să trateze durerea prin aplicarea unor creme pentru dureri de spate sau unguente antiinflamatoare pentru spate.



Cele mai bune creme pentru durerile de spate

Piața farmaceutică din România propune sute de variante de creme pentru durerile de spate. Dar, după cum bine știți, în unele cazuri, efectele întârzie să apară și durerea persistă. Rolul principal al unguentelor pentru durerile de spate este să detensioneze musculatura și să amelioreze eventualele inflamații de la nivelul articulațiilor. Aplicarea lor este simplă, prin masarea ușoară a zonei afectate.
Multe dintre cremele pentru durerile de spate au efect de răcire a zonei, aspect care ajută la vindecarea inflamațiilor. Altele, încălzesc zona, conținând extracte de chili sau ardei iute, cu efect antireumatic, iar altele se aplică fără a crea disconfort la nivelul pielii.

Farmaciștii APOTHEKA au dezvoltat în laboratoarele noastre o formulă unică, pe bază de extract de salcie, tătăneasă și untul pământului, trei plante recunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatoare și antireumatice. Extractele naturale din compoziția balsamului  sunt folosite drept adjuvant împotriva inflamațiilor, contuziilor, durerilor articulare, musculare, osoase și de ligamente. Recomandarea noastră, pentru a grăbi efectele tratamentului, este să aplicați balsamul de 3-4 ori pe zi, în strat subțire, prin masaj timp de 5 minute, până unguentul este absorbit de piele.



Când sunt recomandate creme pentru dureri de spate?

Se recomandă aplicarea cremelor pentru dureri de spate de la primele semne ale afecțiunii. Întârzierea tratamentului contribuie la extinderea durerii și crearea disconfortului. Nu uita că este important să consulți sfatul medicului înainte de aplicarea produselor!

Sursa foto: www.freepik.com

















 
Categorii

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!