Ceai Hapciu elimina disconfortul respirator, are efect antiinflamator, favorizeaza transpiratia si expectoratia si are efect vitaminizant. Se recomanda încă de la primele semne ale răcelii. Aroma ceaiului este dată de fructele de măceș și fenicul. Nu contine arome și coloranți sintetici.
Ingrediente:
Fructe de măceş (Cynosbati fructus), flori de hibiscus (Hibisci flos), muguri de pin (Turiones pini), scorţişoară (Cinnamoni cortex), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), fructe de anason (Anisi fructus), şovârv (Origani herba), flori de soc (Sambuci flos), salvie (Salviae herba), cimbrişor (Serpylli herba).
Preparare si administrare:
Peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 5-10 minute la infuzat.
Copii: 1-2 căni pe zi.
Adulţi: 3-4 căni pe zi.
Femei insarcinate si care alapteaza: 2-3 căni pe zi, timp de 5-7 zile sau la nevoie.
Contraindicaţii:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Efecte secundare şi interacţiuni:
La dozele recomandate nu se cunosc.
Prezentare:
20 plicuri
Avertizare:
Farmacia APOTHEKA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.