Ceai Catina fructe susţine sistemul imunitar, ajută la menţinerea sănătăţii pielii din interior, îmbunătăţeşte activitatea tractului intestinal, susţine metabolismul si susține sănătatea cardiovasculară.
Ingrediente:
Fructele arbustului Hippophae rhamnoides L., fam. Elaeagnaceae ce conţin vitamine, carotenoide, flavonoide, proantociani, pectine, fitosteroli, ulei gras, catehină, acizi triterpenici.
Administrare si preparare:
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înaintea servirii meselor principale, timp de maxim 3 luni. Se poate repeta cura după o pauză de 30 de zile.
Peste 1-2 linguriţe plantă se toarnă 200 ml apă clocotită, se lasă 25-30 minute acoperit, apoi se strecoară.
Contraindicatii:
Contraindicat în caz de hipersensibilitate la catina fructe.
Prezentare:
50 g