Durata de livrare: 24 h -48 h
Supreme Krill Omega 3 capsule este un supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, la buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare, la prevenirea bolilor neurodegenerative, la sustinerea sanatatii articulatiilor si astfel, la cresterea vitalitatii organismului si a longevitatii. KRILL Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei antarctice (Krill Antarctic sau Euphausia superba) și reprezintă noua generație Omega 3 în promovarea sănătății inimii, a creierului, a ficatului, a articulațiilor și pentru reglarea valorilor colesterolului. Uleiul de Krill este o sursă naturală superioară de acizi grași Omega-3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină. Această combinație este cea care diferențiază eficient uleiul de Krill de alte uleiuri de pește. În plus, concentrațiile ridicate și standardizate de EPA, DHA, colină și astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai concentrat și mai eficient Omega-3. Krillul antarctic (Euphausia superba) trăiește în bancuri imense și se hrănește cu alge microscopice în apele înghețate ale Oceanului Sudic, alge marine care produc acizi grași omega-3 - acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acumulând acești acizi grași în ouăle și în corpul lor. Astfel, acești acizi grași omega-3 pot fi extrași în ulei, purtând cu ei alte componente benefice, precum fosfolipide, bilineurina și astaxantina. Această combinație puternică de elemente face uleiul de krill unic pe piața omega-3. Studii clinice recente pe oameni au arătat că, în comparație cu acizii grași omega-3 pe bază de trigliceride, mai puțini acizi grași omega-3 pe baza de fosfolipide sunt necesari pentru a atinge o acumulare de bază în celulele și organele corpului. În plus, datorită structurii fosfolipidelor în sine, acestea se pot combina cu apa, spre deosebire de alte grăsimi, ceea ce înseamnă că uleiul de krill se poate elibera în fluidele din stomac. Astaxantina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți ce are capacitatatea de a combate acțiunea radicalilor liberi din organism. Astaxantina este unul dintre puținii antioxidanți care este asimilat cu celulele creierului, astfel incat poate să ajute in protejarea împotriva bolii Alzheimer, a bolii Parkinson și a altor boli neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabilă de culoarea roșie a uleiului și de păstrarea stabilității acizilor grași Omega-3.
|