Transport gratuit pentru comenzile de minim 200 lei

HERBAGETICA Supreme Krill Omega 3, 60 capsule

76,00 RON
Pagina actualizata la data de: 19.07.2024, ora 11:48
In procedura de achizitie

Durata de livrare: 24 h -48 h

Cod Produs: 88071 Ai nevoie de ajutor? 0711064602
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Supreme Krill Omega 3 capsule este un supliment alimentar ce contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, la buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare, la prevenirea bolilor neurodegenerative, la sustinerea sanatatii articulatiilor si astfel, la cresterea vitalitatii organismului si a longevitatii. KRILL Oil Supreme Omega 3 este un ulei pur, concentrat, extras exclusiv dintr-o specie de crustaceu specifică zonei antarctice (Krill Antarctic sau Euphausia superba) și reprezintă noua generație Omega 3 în promovarea sănătății inimii, a creierului, a ficatului, a articulațiilor și pentru reglarea valorilor colesterolului. Uleiul de Krill este o sursă naturală superioară de acizi grași Omega-3 EPA și DHA, fosfatidilcolină, colină și astaxantină. Această combinație este cea care diferențiază eficient uleiul de Krill de alte uleiuri de pește. În plus, concentrațiile ridicate și standardizate de EPA, DHA, colină și astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai concentrat și mai eficient Omega-3. Krillul antarctic (Euphausia superba) trăiește în bancuri imense și se hrănește cu alge microscopice în apele înghețate ale Oceanului Sudic, alge marine care produc acizi grași omega-3 - acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA), acumulând acești acizi grași în ouăle și în corpul lor. Astfel, acești acizi grași omega-3 pot fi extrași în ulei, purtând cu ei alte componente benefice, precum fosfolipide, bilineurina și astaxantina. Această combinație puternică de elemente face uleiul de krill unic pe piața omega-3. Studii clinice recente pe oameni au arătat că, în comparație cu acizii grași omega-3 pe bază de trigliceride, mai puțini acizi grași omega-3 pe baza de fosfolipide sunt necesari pentru a atinge o acumulare de bază în celulele și organele corpului. În plus, datorită structurii fosfolipidelor în sine, acestea se pot combina cu apa, spre deosebire de alte grăsimi, ceea ce înseamnă că uleiul de krill se poate elibera în fluidele din stomac. Astaxantina este unul dintre cei mai puternici antioxidanți ce are capacitatatea de a combate acțiunea radicalilor liberi din organism. Astaxantina este unul dintre puținii antioxidanți care este asimilat cu celulele creierului, astfel incat poate să ajute in protejarea împotriva bolii Alzheimer, a bolii Parkinson și a altor boli neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabilă de culoarea roșie a uleiului și de păstrarea stabilității acizilor grași Omega-3.

 
 
Componente si caracteristici:  
LANȚ LUNG DE ACIZI GRAȘI OMEGA-3 (EPA și DHA) • este o clasă particulară de acizi grași regăsiți în grăsime și membrane si folosiți ca energie;
• sunt nutrienți esențiali de care beneficiază inima, articulațiile, creierul, pielea și ochii;
• ofera beneficii pentru sănătate, recunoscute internațional în peste 30000 de publicații;
FOSFOLIPIDE • reprezintă piatra de temelie pentru toate membranele celulare;
• este cea mai bună formă pentru o absorbție ridicată de EPA și DHA;
COLINA • este un nutrient esențial pentru membrana celulară a ficatului;
• este un element de bază important pentru ficat, inimă și sănătatea cognitivă;
ASTAXANTINA • este un carotenoid cu proprietăți antioxidante cognitive;
• protejează de oxidare acizii grași Omega-3, păstrând eficiența în mod natural.


Beneficii:
Purificare și concentrare:
Alte produse cu ulei de Krill cuprind o concentrație mult mai mică de elemente cheie active decât KRILL Oil Supreme Omega 3. Purificarea uleiului înseamnă extragerea sărurilor care duc la oxidarea uleiului, la mirosul neplăcut și la eficiența mult mai slabă de absorbție. Astfel, uleiul de Krill PURIFICAT și CONCENTRAT are cel mai ridicat aport de Omega-3, EPA/DHA și colină.
Avantajul fosfolipidelor:
În uleiul de krill majoritatea acizilor grași omega-3 sunt legați de un anumit tip de grăsime, numit fosfolipidă, în timp ce, în alte uleiuri marine, acești acizi grași omega-3 sunt legați de alte tipuri de grăsime, de obicei trigliceride sau esteri etilici. Aceasta diferență este importantă, fiindcă dictează felul în care aceste grăsimi sunt încorporate în țesuturi și utilizate de către corp. Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt elemente importante în structura și funcția membranelor celulelor corpului, ce au capacitatea de a stimula scăderea colesterolului “rău” LDL si a trigliceridelor și de a susține creșterea nivelului colesterolului “bun” HDL. În plus, datorită formulei sale sub formă fosfolipidică se facilitează încorporarea acizilor în țesuturi într-o manieră mult mai eficientă, absorbția făcându-se direct la nivel de țesut. Fosfatidilcolina conține acizi grași esențiali, adică Omega-3. De asemenea, din fosfatildicolină organismul sintetizează colina, o componentă esențială a membranei celulare. Colina are un rol foarte important în eliminarea substanțelor toxice din organism, ajutând la buna funcționare a ficatului și a vezicii biliare.
Avantajul LICAPS:
• Sigilare sigură: nu se scurge si nu miroase;
• Sigilare cu azot: asigura păstrarea prospețimii;
• Efect rapid: este o formulă lichidă;
• Eficiență: ofera un proces de absorbție ridicat.
Licaps sunt capsule vegetale care contin lichid sau ulei. Capsula conține azot care izolează conținutul de apă și oxigen si astfel se păstrează prospețimea produsului. De asemenea, se garantează și o stabilitate ridicată și conservarea acizilor grași Omega-3. Spre deosebire de capsulele gel sau în alt format care contin ulei de krill sau ulei de pește, conținutul este foarte bine păstrat în Licaps™, nu se permite scurgerea lichidului din interior și nu se mai simte acel miros puternic de pește. Peretele Licaps™ este de 4 ori mai subțire decât cel al unei capsule gel, astfel incat se garantează și o absorbție rapidă și completă a conținutului. Studii efectuate la nivel de consumator au demonstrat că peste 61% dintre respondenți preferă Licaps™, datorită absenței mirosului neplăcut.

SĂNĂTATEA CREIERULUI:
Fosfolipidele Omega-3 au rol cheie în structura și in buna funcţionare a membranelor celulelor creierului. Creierul este format din aproximativ 70% grăsimi, iar DHA în formă de fosfolipid este cel mai abundent acid gras din creier. Asimilarea acestui acid în formă fosfolipidică are avantajul de a fi mai bine absorbit de către pereții celulelor neuronale. Când vine vorba de DHA în general, numeroase studii clinice arată că ajută la menținerea funcției cognitive și susține secreția de neurotransmițători ai "fericirii” și ai stării de bine: dopamina și serotonina.
SĂNĂTATEA INIMII:
Acizii grași Omega-3 EPA și DHA sunt recunoscuți pentru faptul că reduc tensiunea arterială și aritmiile, împiedică coagularea sângelui, reducând posibilitatea creării cheagurilor ce pot duce la atacuri cerebrale și reduc riscul atacului de cord. Pentru îmbunătățirea colesterolului și scăderea trigliceridelor, cercetările demonstrează că uleiul de krill este mai avantajos față de uleiul de pește: doar 1g ulei de krill pe zi poate reduce până la de 2 ori mai mult colesterolul.
REDUCE INFLAMAȚIILE:
Inflamația poate favoriza apariția diferitelor boli, de la artrită la boli de inimă. Cercetătorii au remarcat faptul că dacă un consum regulat de Omega-3 aduce schimbări pozitive la tinerii studenți, persoanele în vârstă sau cu risc crescut de anumite boli ar putea beneficia chiar mai mult. Omega-3 ajută la reducerea inflamației și poate determina chiar reducerea riscului aparitiei simptomelor tulburărilor influențate de inflamație.
SĂNĂTATEA FEMININĂ:
Omega-3 EPA și DHA declanșează secreția de prostaglandine (grup de substanțe derivate din acizi grași esențiali, prezente în majoritatea țesuturilor din organism cu rol reglator hormonal) antiinflamatorii și hormoni relaxanți ai mușchilor și reduc contracțiile uterine care pot provoca dureri menstruale. Uleiul de Krill ameliorează, de asemenea, simptomele emoționale și sensibilitatea sânilor in timpul menstruației. Conform studiilor, o administrare de minim 3 luni de 1-2 g Krill Oil ameliorează simptomele premenstruale în ansamblu și ajută la reglarea sistemului hormonal.
SĂNĂTATEA ARTICULAȚIILOR:
Inflamația poate cauza distrugerea cartilajului și a țesutului articulațiilor, provocând dureri articulare și imobilitate. Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill ajută la reducerea inflamației, ameliorează durerea la nivelul articulațiilor și previn apariția altor boli degenerative la nivel articular. Conform studiilor clinice s-a demonstrat că, după un tratament de 7 zile cu ulei de krill, 19% dintre pacienți au simțit o reducere a inflamației, 29% au avut parte de ameliorarea durerilor, 20% și-au recăpătat mobilitatea, iar 23% au simțit o îmbunătățire generala față de starea anterioară.
INDEXUL OMEGA-3:
Unul dintre factorii care estimează starea de sănătate a corpului este reprezentată de cantitatea de acizi grași Omega-3, încorporată în celule, țesuturi și organe. Indexul Omega-3 poate fi definit drept concentrația combinată de EPA și DHA ca procent din acizii grași totali din celulele roșii. Studiile clinice au demonstrat că valoarea ideală pentru Indexul Omega-3 se află undeva între 8-12 %. Un index scăzut a fost corelat cu boli cardiovasculare de diverse forme, risc crescut de depresie, declin cognitiv, apnee și osteoporoză.
Recoltare si sustenabilitate:
Uleiul de Krill este recoltat dintr-o zonă controlată și precis identificată din Antarctica. Krill-ul este o sursă durabilă de Omega-3 datorită reglementărilor multiple în ceea ce privește recoltarea, a numărului mare de indivizi din specie și a limitărilor pentru capturarea acestora: mai puțin de 1% din biomasa totală este recoltată. Comparativ cu uleiul de pește, uleiul de Krill este în mod natural mai pur, fără metale grele și toxine, deoarece krillul se află la baza lanțului trofic.
Krillul este un crustaceu asemănător creveților si este o sursă de proteine și substanțe nutritive extrem de prolifică ce nu conţine toxine, metale grele şi pesticide, spre deosebire de peştii mari din care se extrage, in general, Omega-3. Calitatea uleiului de Krill din KRILL OIL Supreme Omega 3 este garantată și de sursa de proveniență a acestuia. Krillul este recoltat din cele mai curate ape printr-un proces special, bine reglementat si ecologic, ce asigură recoltarea exclusiva a speciei de krill și care previne degradarea indivizilor. Recoltarea Ecologică și Procesarea la Bord previne moartea speciilor non-krill, previne descompunerea și degradarea krillului, fapt care duce la o calitate superioară a uleiului de Krill si economiseste consum de energie prin eliminarea transportării de krill înghețat neprocesat.

Prezentare:
60 capsule

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!