Durata de livrare: 24 h -48 h
Lintea rosie este un aliment de baza al bucatariei indiene. Imediat dupa recoltare, lintea rosie se decojeste si se lustruieste cu ulei de floarea soarelui, rezultand astfel culoarea tipica rosie stralucitoare. Boabele de linte rosie contin importante vitamine (A, B, C, E) si minerale (Na, K, Ca, P, Fe, Zn, Mn), au un continut important de glucide si proteine de buna calitate, usor asimilabile si nu contin coloranti, conservanti sau alte adaosuri.
Mod de preparare:
Se fierbe timp de 15-20 de minute pana devine moale si cremoasa. Este un bun ingredient pentru obtinerea unor piureuri, supe sau creme gustoase.
Precautii:
A se pastra la loc uscat si ferit de razele soarelui.
A se consuma, de preferinta, inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj.
Produsul poate sa contina urme de soia sau mazare.
Prezentare:
500 g