Hrisca este un aliment inrudit cu macrisul, rubarba si stevia creata, desi multi cred ca ea face parte din familia cerealelor. Hrisca este bogata in vitamina B, vitamina E, vitamina K, fier, potasiu, magneziu, cupru, zinc, aminoacizi etc. Hrisca are rol important in mentinerea nivelului scazut de glucoza, putand fi o alternativa alimentara, dar si un remediu pentru persoanele cu nivel ridicat al glicemiei. Se recomanda, de asemenea, persoanelor cu afectiuni cardiovasculare si afectiuni hepatice, precum si pentru prevenirea bolilor canceroase si pentru mentinerea siluetei.
Cum se consuma:
Hrisca se consuma ca aliment de baza in diferite diete, in regimul Oshawa si in regimul bolii celiace. Se prepara la fel ca orezul cu legume, doar ca timpul de fierbere este mult mai scurt.
Cu hrisca se pot prepara droburi, diferite sortimente de paine, preparate dulci tip budinci, produse de patiserie etc.
Prezentare:
500 g
Avertizare:
Farmacia APOTHEKA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.