Ceaiul de roinita, intern, contribuie la mentinerea si armonizarea echilibrului psiho-emotional, la protejarea organismului impotriva stresului, la imbunatatirea memoriei, la sustinerea aparatului cardiovascular in perioadele de stres, la reducerea spasmelor intestinale, la producerea si eliminarea bilei, la reducerea starilor de greata, la cresterea apetitului, iar extern, contribuie la mentinerea sanatatii pielii.
Ingrediente:
Roinita (Melissa officinalis) - partea aeriana.
Mod de administrare:
Intern:
Pulbere cu administrare sublinguala: planta se macina fin cu o rasnita electrica si se administreaza o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Macerat la rece: se adauga o lingura cu planta in 250 ml apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara. Se consuma 3 cani pe zi, cu 30 minute inainte de mancare.
Infuzie: se adauga o lingura cu planta in 250 ml apa clocotita, se acopera, se lasa timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara. Se consuma 3 cani pe zi, cu 30 minute inainte de mancare.
Extern:
Se aplica local comprese cu macerat, comprese cu infuzie sau sub forma de cataplasme (1-2 linguri cu pulbere fin macinata se amesteca cu apa calda). Deasupra se aplica un pansament ocluziv care sa poata mentine cataplasma la locul afectat minim 3 ore.
Contraindicatii:
Contraindicat in caz de intoleranta la ingrediente.
Prezentare:
50 g
Avertizare:
Farmacia APOTHEKA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Informatii conformitate produs