Ceaiul din scoarta de crușin susține și reglează tranzitul intestinal, contribuie la apărarea organismului împotriva agenților externi, prezintă activități antiseptice și antiinflamatoare la nivel cutanat.
Ingrediente:
Scoarta de crușin (Rhamnus frangula L.).
Principii active:
Glicozide antrachinonice A și B, glicozide, diantrone, flavonoide, taninuri.
Mod de utilizare:
Intern: se umecteaza cu apa 1-2 linguriţe scoarta de crusin, se lasă 10 minute, se adaugă 200 ml apă clocotita, se fierbe 10 minute la foc mic, se lasa acoperit 10-15 minute si se filtrează. Se bea o cană cu ceai călduţ, seara înainte de culcare si, la nevoie, aceeasi cantitate dimineaţa.
Atentionari:
La dozele şi modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.
Prezentare:
50 g
Avertizare:
Farmacia APOTHEKA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.