Transport gratuit pentru comenzile de minim 200 lei

Efferalgan Pentru Copii 30 Mg/ML Soluţie Orală, 90 ml

UPSA
21,09 RON
Pagina actualizata la data de: 19.07.2024, ora 11:48

Categorie produs: OTC

In procedura de achizitie

Durata de livrare: 24 h -48 h

Cod Produs: 106851 Ai nevoie de ajutor? 0711064602
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ce este Efferalgan Pentru Copii şi pentru ce se utilizează: 
Efferalgan pentru copii conţine paracetamol, un derivat de para-aminofenol cu efect analgezic (ameliorează durerea) si antipiretic (reduce temperatura corpului în caz de febră). Efferalgan pentru copii este indicat pentru tratamentul simptomatic al febrei şi/sau durerilor: dureri de cap, dureri cauzate de gripă, dureri de dinţi, dureri musculare. Acest medicament este indicat copiilor cu o greutate de la 4 la 32 kg si cu vârsta cuprinsă între 4 saptamani şi 12 ani.
Dacă după 3-5 zile de tratament copilul dumneavoastră nu se simte mai bine sau se simte mai rău, trebuie să vă
adresaţi unui medic.

Ce conţine Efferalgan Pentru Copii:
Substanţa activă este paracetamolul. Fiecare ml soluţie orală conţine paracetamol 30 mg. Celelalte componente sunt: macrogol 6000, sucroză soluţie, zaharină sodică, sorbat de potasiu, aromă vanilie-caramel (diacetil, acetilmetilcarbinol, benzaldehidă, propilenglicol, gama heptalactonă, alcool benzilic, triacetină, piperonal, cinamat de amil, vanilină, acetilvanilină), acid citric anhidru, apă purificată.

Cand sa nu utilizati Eferalgan Pentru Copii:
Nu utilizaţi Efferalgan Pentru Copii dacă copilul este alergic la paracetamol sau propacetamol hidrocloric sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament, dacă copilul suferă de insuficienţă hepatocelulară severă sau boală hepatică activă decompensată, dacă copilul a fost diagnosticat cu intoleranţă la fructoză.

Cum să utilizaţi Efferalgan Pentru Copii:
La administrare se va folosi numai linguriţa dozatoare care însoţeşte medicamentul. Nu se va utiliza un alt dispozitiv de măsurare. Linguriţa dozatoare este gradată pe orizontal în kilograme (de la 2 la 16 kg), cu gradatie la fiecare kg şi inscripționată cu greutăţile de la 4 la 16 kg (tot din 2 în 2 kg).
Umplerea linguriţei dozatoare în funcţie de greutatea copilului trebuie completată şi cu ajustarea nivelului lichidului la gradaţia corespunzătoare. De la 4 la 16 kg se utilizează linguriţa dozatoare până la gradaţia corespunzătoare greutăţii copilului sau până la cea mai apropiată acesteia. Spre exemplu, de la 4 la 5 kg linguriţa dozatoare se umple până la gradaţia 4. O nouă doză va fi repetată, dacă este nevoie, după 6 ore; de la 16 la 32 kg mai intai se umple linguriţa dozatoare apoi se completează cu o reumplere a linguriţei până se obţine greutatea copilului. De la 18 kg la 19 kg se umple mai intai linguriţa dozatoare până la gradaţia de 10 kg, apoi se mai umple o dată până la gradaţia 8 kg. O nouă administrare, dacă este necesar, va fi făcută după 6 ore.
Intervalul minim dintre doua administrari este de 4 ore. Soluţia orală poate fi băută ca atare sau poate fi diluată într-o cantitate mică de lichid (apă, lapte, suc de fructe). Închideţi bine flaconul după fiecare folosire.

Dacă aţi utilizat mai mult Efferalgan Pentru Copii decât trebuie: 
Informaţi imediat medicul în caz de supradozaj sau intoxicaţie accidentală.

Cum se păstrează Efferalgan Pentru Copii: 
Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după EXP. Data de expirare se
referă la ultima zi a lunii respective.
Soluția orală trebuie utilizată in maxim 3 luni după prima deschidere.
A se păstra în ambalajul original, la o temperatura sub 25 grade C.

Prezentare:
90 ml

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!