Datorita volumului mare de comenzi, pot aparea intarzieri in livrare de peste 48h lucratoare. Va multumim pentru intelegere!

Devirox, 60 capsule

HERBAGETICA
-10%
45,99 RON 41,39 RON
Economisesti: 4,60 RON
Pagină actualizată la data de: 31.01.2023, ora 09:02
In procedura de achizitie

Durata de livrare: 24-48 h

Cod Produs: 102043 Ai nevoie de ajutor? 0711064602
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Devirox, Herbagetica - Supliment alimentar antiviral intens ce contribuie la protectia tractului respirator si la mentinerea unui sistem imunitar puternic!

Devirox are o formula unica si complexa cu 12 extracte naturale intense, vitamine și minerale organice cuprinse într-o formulă dedicată eliminării virusurilor, fortificării sistemului imunitar și protecției sistemului respirator. Sistemul imunitar slăbit și sistemul respirator sunt vulnerabile în fața infecțiilor bacteriene, virale sau fungice. Contribuie ca adjuvant in: infectii virale si bacteriene, gripa si raceala, viroze respiratorii, tuse, afectiuni pulmonare (pneumonie, TBC, bronsita), deficiente imunitare.

De ce să alegi Devirox pentru sănătatea ta?

 • este un produs antiviral sub forma de capsula vegetala ce contine 12 extracte naturale intense dintre care 9 extracte sunt standardizate;
 • are triplă acțiune: antiviral, imunostimulator si protector al tractului respirator;
 • contine 6 extracte antivirale: Astragalus, Măslin, Gheara-mâței, Grapefruit, Lemn-dulce și Pelinul Negru;
 • contine 6 extracte imunostimulatoare: Ganoderma, Astragalus, Gheara-mâței, Vitamina C, Vitamina D3 și Zinc;
 • contine 5 extracte pentru sanatatea sistemului respirator: Ghimbir, Lemn-dulce, Măslin, Ganoderma și Schizandra;


Beneficii:

 • are efect antiviral intens: elimină virusurile și bacteriile;
 • are efect imunostimulator: stimulează capacitatea de apărare a sistemului imunitar;
 • protejeaza tractul respirator: curăță tractul respirator și crește imunitatea acestuia, calmează iritația și durerea de la nivelul tractului respirator, elimină congestia căilor respiratorii, asigură protecția și sănătatea bronhiilor;
 • crește rezistența fizică la stres;
 • are efect antioxidant.


Ingrediente si rolul lor:
Extractul de Astragalus - Rădăcina de Astragalus este o plantă cu efect puternic antiviral, care se folosește de secole în medicina tradițională chineză pentru întărirea sistemului imunitar. Astragalus activează producția celulelor imunitare, stimulând organismul să lupte cu răceala, gripa sau infecția. În plus, crește și producția unor celule proteice cu rol antimicrobian care se regăsesc în tractul sistemului respirator, protejându-l de infecții bacteriene și virale. Beneficiile suplimentare ale rădăcinii de Astragalus sunt: efectul antiinflamator, prevenția dezvoltării astmului bronșic și capacitatea de a crește rezistența organismului la stres, reducând nivelul de cortizol.

Extractul de frunze de Măslin are proprietăți antivirale remarcabile și se folosește pentru a trata atât răceala cât și afecțiunile respiratorii grave precum bronșita, pneumonia sau tuberculoza. Oleuropeina este o componentă unică a frunzelor de Măslin care oferă un gust caracteristic, înţepător şi astringent. Proprietăţile antioxidante, antiinflamatoare şi de combatere a acțiunii virusurilor se datorează acestei componente active specifice frunzelor de măslin. Studiile clinice demonstrează faptul că Oleuropeina crește capacitatea naturală a organismului de a lupta contra virusurilor și a bacteriilor pe două căi:
1) stimuleaza procesul de fagocitoză, acțiune prin care sistemul imunitar distruge celulele dăunătoare;
2) blochează capacitatea de replicare a bacteriilor și a virusurilor.

Extractul de Gheara-mâței distruge agenții patogeni care declanșează răceala și gripa, având efect antiviral. Întărește sistemul imunitar pentru a lupta eficient cu boala și pentru a stabiliza organismul. Gheara-mâței ajută la ameliorarea majorității simptomelor neurologice și digestive cauzate de o infecție. Gheara-mâței este unică pentru că anumiți patogeni nu pot dezvolta rezistență față de acest extract, la fel cum se întâmplă cu antibioticele.

Zincul este un mineral esențial pentru a lupta cu infecțiile de orice tip, fie pe cauză bacteriană, fie virală. Expunerea curentă la virusuri și bacterii ne consumă aportul nutrițional de Zinc, dirijat în sprijinul imunității. Așadar, rata deficienței de Zinc în rândul populație este destul de mare. Un organism cu deficit de Zinc va consuma inclusiv depozitele de Zinc din ficat, astfel sistemul imunitar rămâne expus în fața unei infecții virale sau bacteriene sau chiar prezintă riscul de a dezvolta boli autoimune. Prin suplimentarea dietei cu Zinc, se asigură acțiunea sa pe două planuri:
1) este stimulat și activat răspunsul antiviral natural al sistemului imunitar;
2) inhibă replicarea virusului și agravarea simptomelor asociate unei infecții virale.

Extractul de Ganoderma sau ciuperca Reishi este un puternic antiviral natural, antibacterian și antifungic datorită componentelor active concentrate pe care le conține. Are în compoziție triterpene și polizaharide, substanțe care se regasesc frecvent în regnul vegetal pentru că protejează în mod natural plantele de dăunători. Folositi în suplimente, acești compuși sunt benefici în tratamentul alergiilor, fortificarea sistemului imunitar și protejarea căilor respiratorii de infecții. Ganoderma este considerată planta perfectă pentru persoanele cu un sistem imunitar slăbit din cauza stresului. Are efect adaptogen și imunomodulator. Scade răspunsul imunitar atunci când este hiperactiv și îl stimulează când organismul este slăbit. În cazul unei infecții în corp, Ganoderma stimulează producția de celule imunitare care distrug bacteriile și crește eficiența celulelor T. Extractul de Ganoderma este eficient și pentru stimularea circulației sangvine și reducerea inflamației. Așadar, este de un real ajutor în combaterea infecțiilor din corp, reducerea durerii și a oboselii fizice.

Vitamina C naturala extrasa din Acerola  este recunoscută pentru beneficiile pe care le are în tratamentul răcelilor și gripei dar în același timp are și capacitatea de a întări sistemul imunitar. În mod special, Vitamina C crește activitatea și acțiunea celulelor imunitare care atacă virusurile, bacteriile, mucegaiurile sau sporii ciupercilor care pot afecta sistemul imunitar sau sistemul respirator. Fructul de Acerola este o sursă naturală bogată în Vitamina C iar extractul concentrat acționează direct asupra sistemului imunitar prin: stimularea anticorpilor, creșterea producției celulelor imunitare T, B, natural killer (NK) etc., inactivarea procesului de multiplicare a virusurilor și bacteriilor și reducerea inflamației.

Extractul de Ghimbir are efect puternic antiinflamator și antioxidant, fiind un aliat important pentru un sistem imunitar puternic. Deși inflamația este un răspuns imunitar normal, inflamația acută poate avea efectul advers de a ataca imunitatea și rezistența organismului. În acest sens Ghimbirul păstrează echilibrul reacțiilor sistemului imunitar iar prin acțiunea sa antioxidantă protejează celulele de stresul oxidativ. Ghimbirul are efect antibacterian și antiviral cu beneficii dovedite clinic în combaterea virusului respirator sincțioal (RSV) care poate cauza multiple afecțiuni respiratorii. Ghimbirul stimulează celulele respiratorii să secrete o proteină antivirală care combate infecția la nivelul tractului respirator. În plus, stopează formarea de mucus și eliberează căile respiratorii congestionate.

Extractul de Schizandra este îndelung folosit în medicina tradițională chineză pentru o varietate largă de afecțiuni: boli respiratorii, astm, insomnie, afecțiuni hepatice sau digestive. Schizandra este clasată și ca plantă adaptogenă pentru că luptă eficient cu oboseala și stresul fizic, crescând rezistența organismului. Schizandra ajută corpul să utilizeze eficient oxigenul. În acest fel, asigură schimbul de oxigen de la plămâni la celule, având rol benefic pentru atleți, persoane astmatice sau cu afecțiuni respiratorii și infecții. Beneficiile suplimentare asupra plămânilor sunt efectul astringent și emolient al extractului de Schizandra, fiind indicat atat pentru tusea uscată cat si pentru tusea expectorantă.

Rădăcina de Lemn-dulce este un jucător proeminent în tratamentul și prevenția bolilor de tip hepatite, HIV sau a infestării cu virusul gripal. Jurnalul Chinez de Virologie a publicat un articol prin care confirmă activitatea antivirală a rădăcinii de Lemn-dulce, datorată conținutului de glicirizină, lichiritigenină și glabridină, principalele substanțe active cu efect antiviral. Pe lângă efectele antivirale, extractul de Lemn dulce contribuie activ și la diminuarea durerii în gât, calmarea tusei, reducerea oboselii cauzate de boală și calmarea dureriilor musculare asociate gripei și răcelii.

Extractul de Grapefruit are efect remarcabil asupra fortificării sistemului imunitar dat de concentrația ridicată de vitamine C si A sau de complexul de vitamine B și de componenții cu efect antioxidant. Extractul de Grapefruit îmbunătățește eficiența cu care globulele albe ale sistemului imunitar luptă contra virusurilor și bacteriilor cauzatoare de infecții, scurtând timpul de recuperare. Vitamina A care se găsește din abundență în extractul de Grapefruit reduce semnificativ inflamația, reglând echilibrul sistemului imunitar. Extractul de Grapefruit are în compoziția sa și vitaminele din complexul B și minerale precum cupru, fier sau zinc, toate benefice pentru întărirea sistemului imunitar iar bioflavonoidele stimulează circulația sangvină, potențează efectul vitaminelor și protejează organismul de alergeni și virusuri.

Vitamina D3 intervine asupra celulele imunitare T care sunt activate pentru a combate virusurile și bacteriile. Celulele T conțin receptori ai Vitaminei D3, ceea ce înseamnă că eficiența lor se atinge doar în prezența acestei vitamine. Drept urmare, o carență a vitaminei D3 este asociată cu un sistem imunitar slăbit predispus la infecții. Vitamina D3 activează și un tip de peptide cu efect antimicrobian și permite eliminarea bacteriilor înainte de declanșarea infecției. Cercetările colective au demonstrat cum efectul antiviral al Vitaminei D3 s-a demonstrat că distruge agenții microbieni, dar și virusurile. Acest efect este susținut și de capacitatea pe care o are Vitamina D3 asupra răspunsului inflamator declanșat de o infecție virală. Virusul cauzează eliberarea de citokine pro-inflamatoare, agravând boala. Vitamina D3 diminuează secreția acestor citokine, diminuând efectele infecției.

Compoziție per capsulă:

Extract 4:1 Astragalus (Astragalus membranaceus) - 130 mg  
Extract 3-9:1 de frunze Măslin (Olea europaea) standardizat cu 20% Oleuropeină - 130 mg    
Extract 4:1 Gheara-mâței (Uncaria tomentosa) standardizat cu 3% Alcaloizi - 40 mg  
Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogățită cu 100.000-120.000 mcg/g Zinc - 35 mg         
Extract 10:1 Ganoderma (Ganoderma lucidum) standardizat cu 20 % Polizaharide - 30 mg     
Extract Acerola (Malpighia glabra) standardizat cu 17% Vitamina C - 35 mg  
Extract Ghimbir (Zingiber officinale) standardizat cu 6.6% Gingeroli și 1.2% Shogaoli - 25 mg  
Extract 4:1 Schizandra (Schisandra chinensis) - 25 mg  
Extract Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) standardizat cu 12 % Acid glicirizinic - 20 mg      
Extract Grapefruit (Citrus paradisi) standardizat cu 45% Bioflavonoide - 15 mg  
Extract 4:1 Pelin Negru (Artemisia vulgaris) - 15 mg  
Vitamina D3 Naturală/colecalciferol 0,1% furnizând 12.50 mcg D3/250% VNR/500 UI D3 - 5 mg     
 

Mod de administrare:
Cate 2-3 capsule pe zi.    
       
Această recomandare este una generală. Pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. Pentru recomandări personalizate vă punem la dispoziție specialistul nostru în fitoterapie:

Program de lucru specialist:
Luni-vineri: 9.30-12.30
0785.243.924
specialist@herbagetica.ro


Precauții si contraindicaţii:
Nu se cunosc.

Prezentare:
60 capsule

Avertizare: Farmacia APOTHEKA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!