Durata de livrare: 24 h -48 h
Ceai Fenicul, Dacia Plant - Ceai romanesc cu atitudine sanatoasa!
Contribuie la:
Ingrediente:
Fenicul (Feniculum vulgare) - fructe.
Preparare si mod de administrare:
Pulbere cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Macerat la rece - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Infuzie - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Contraindicatii:
Sarcina, intoleranta la fenicul.
Prezentare:
50 g
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.