Datorita volumului mare de comenzi, pot aparea intarzieri in livrare de peste 48h lucratoare. Va multumim pentru intelegere!

Fares Ceai Renalex (U73), 50 g

8,00 RON
Pagina actualizata la data de: 26.04.2024, ora 18:13
In proces de achizitie

Durata de livrare: 24-48 h

Cod Produs: 88449 Ai nevoie de ajutor? 0711064602
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ceai Renalex susține funcția excretoare a rinichilor, susține un drenaj urinar normal, ajută la curățarea căilor urinare, contribuie la diminuarea uraților și oxalaților de calciu din tractul urinar, contribuie la reducerea concentrației cristaloizilor în urină (acid uric, fosforic, calciu, oxalați, cistină), ajută la dizolvarea și eliminarea acumulărilor de săruri minerale la nivelul tractului urinar, ajută la reducerea numărului de microorganisme potențial patogene la nivel urinar si contribuie, de asemenea, la calmarea iritațiilor și la reducerea disconfortului la nivel urinar.

Ingrediente:
Coada calului (Equiseti herba), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), frunze de mesteacăn (Betulae folium), rădăcină de osul iepurelui (Ononidis radix), troscot (Polygoni avicularis herba), iarba neagră (Callunae herbă), frunze de leuștean (Levistici folium), rădăcină de nalbă (Althaeae radix), mentă (Menthae herba).

Administrare si preparare:
Copii între 7 și 14 ani: 2-3 căni pe zi, intre mese.
Copii peste 14 ani și adulți: 3-4 căni pe zi, intre mese.
Durata unei cure este de 3 luni si se poate repeta după o pauză de 30 de zile.
Pentru preparare, se fierbe o linguriță cu amestec din plante în 250 ml apă timp de 5 minute, se acopera si se lasă minim o oră la infuzat, se strecoară, apoi se poate consuma.

Contraindicatii:
Contraindicat copiilor sub 7 ani, femeilor insarcinate, femeilor care alapteaza si persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Efecte secundare și interacțiuni:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare si interactiuni medicamentoase.

Prezentare:
50 g

 

Avertizare: Farmacia APOTHEKA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!