Datorita volumului mare de comenzi, pot aparea intarzieri in livrare de peste 48h lucratoare. Va multumim pentru intelegere!
57,50 RON
Pagina actualizata la data de: 28.03.2024, ora 08:24

Cod CIM: W62200001

DCI: Pancreatinum

Categorie produs: OTC

In procedura de achizitie

Durata de livrare: 24 h -48 h

Cod Produs: 84505 Ai nevoie de ajutor? 0711064602
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Indicații: 
Kreon 25000 capsule este indicat în tratamentul insuficienței exocrine, cauzată de: fibroză chistică de pancreas; pancreatită cronică; pancreatectomie; gastrectomie totală; rezecție gastrică parțială (Billroth I/II); obstrucție ductală neoplazică (de ex., în neoplasmul de pancreas sau de cai biliare comune). Suplimentarea enzimatică pancreatică poate fi, de asemenea, de folos în tratamentul durerii pancreatice sau în tratamentul pancreatitei alogrefe tardive și al insuficienței pancreatice exocrine la vârstnici.

Compoziție:
-Substanţa activă este pancreatina. O capsulă conţine 300 mg (amilază 18000 U-FE, lipază 25000 U-FE, protează 1000 U-FE).
-Celelalte componente sunt: conţinutul capsulei: macrogol 4000, hipromeloză ftalat, cetil alcool, trietilcitrat, dimeticonă 1000.
-capsula: gelatină, oxid roşu de fer (E 172), oxid galben de fer (E 172), dioxid de titan (E 171), laurilsulfat de sodiu. 

Mod de administrare:  
Dozajul se adaptează la nevoile individuale și depinde de severitatea bolii și de conținutul mâncării. Dacă nu este altfel prescris de către medic, la adulți (inclusiv vârstnici) și copii: inițial una sau două capsule la fiecare masă principală și o capsulă la fiecare gustare, apoi se ajustează doza în funcție de răspuns. Experiența clinică arată că doza efectivă se poate situa între 5 și 15 capsule zilnic. Capsulele trebuie înghițite cu lichid suficient (aproximativ 100 ml). Se recomandă să se ia jumătate sau o treime din doza totală la începutul mesei și restul în timpul mesei. Capsulele și microsferele trebuie înghițite întregi, fără a fi mestecate sau înghițite. Dacă înghițirea capsulelor este dificilă (de ex. la copii sau la pacienții vârstnici), capsulele pot fi desfăcute și minimicrosferele adăugate la o mâncare ușoară care nu necesită mestecare sau luate cu lichid. Orice amestec al minimicrosferelor în mâncare sau în lichid trebuie luat imediat și nu trebuie păstrat. Mestecarea sau zdrobirea minimicro-sferelor, ca și adăugarea minimicrosferelor în mâncare cu un pH mai mare de 5,5 distrug învelișul enteric protector.

Contraindicaţii
Enzimele pancreatice nu trebuie administrate în timpul fazelor precoce ale pancreatitei acute și la acei pacienți cu hipersensibilitate cunoscută la pancreatină de origine porcină.

Precauţii:
Dacă manifestaţi oricereacţii adverse adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Medicul dumneavoastră va decide dacă trebuie să utilizaţi Kreon şi în ce doză. Kreon poate fi utilizat pe perioada alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Este puţin probabil caKreon să afecteze capacitatea dumneavoastră de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Prezentare:
20 capsule

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!