Supliment alimentar pentru imunitate și sănătatea inimii Bio Kale este un supliment alimentar 100% natural, organic, recomandat pentru buna funcționare a sistemului imunitar, a sistemului cardiovascular, pentru susținerea sănătății ochilor, pentru stimularea proceselor de detoxifiere din organism. Varza de Kale are acțiune antioxidantă, reducând efectele stresului oxidativ asupra organismului și stimulând enzimele de detoxifiere din ficat (faza II de detoxifiere). Varza de Kale este o sursă vegetală importantă de luteină, zeaxantină și vitamina K, clorofilă, carotenoide, compuși cu sulf (sulforafani, glucorafanine, indol-3-carbinol), vitamine și oligoelemente.
Ingrediente
Pulbere din frunze de varză de Kale bio – Brassica oleracea acephala, deshidratată. Nu conţine coloranţi, conservanţi, alți aditivi chimici sau organisme modificate genetic! Frunzele de Kale conțin cuercitină, un antioxidant care contribuie la reducerea inflamației și prevenirea formării plăcii de aterom, și sulforafan, substanță renumită pentru proprietățile anticancerigene.
Varza de Kale este considerată un superaliment, devenind în ultimul timp leguma preferată a milionarilor din Manhattan datorită proprietăților ei uimitoare. Varza de Kale conține mai multă vitamina C decât portocalele. Doar 67 de grame de varză de Kale furnizează 134% din doza zilnică de vitamina C. Această legumă este campioană și la vitamina A, 100 g frunze conțin 133% din doza zilnică recomandată.
Indicații
· Susținerea bunei funcționări a sistemului imunitar. · Protejarea sistemului cardiovascular. · Menținerea sănătății ochilor. · Stimularea proceselor de detoxifiere. · Îmbunătățirea digestiei. · Protejarea organismului de infecții gastrointestinale. · Stimularea refacerii ADN-ului celular. · Menținerea în limite normale a colesterolului.
Varza de Kale conține nu mai puțin de 45 de antioxidanți diferiți. Printre aceștia predomină carotenoizii și flavonoizii, care joacă un rol important în reducerea stresului oxidativ din organism și în inhibarea dezvoltării celulelor tumorale. În plus, datorită conținutului de acizi grași omega 3 (350 mg/100 g) și vitamina K (817 micrograme/100 g), această legumă are un puternic efect antiinflamator.
Mod de administrare
· 1-2 lingurițe/zi (3-6 g), în timpul mesei. Se poate amesteca în apă plată, în băutura preferată (suc de portocale, ananas), în smoothie-uri sau se poate presăra pe salate. A nu se amesteca în lichide cu temperatura de peste 40 de grade.
Precauții și contraindicații
· Copiii sub 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele cu hipotiroidie vor consulta medicul înainte de utilizarea produsului.
Efecte secundare și interacțiuni
· Foarte rare efecte secundare (balonare, gaze, crampe) care pot fi evitate prin administrarea la început a unor doze mai mici, care vor fi crescute progresiv, și prin consumul adecvat de lichide (minimum 2 litri/zi).