Hrisca este bogata in vitamine (E, B1, B2, B3, B5), calciu, proteine, carbohidrati, acizi grasi, fibre, minerale (P, Mg, Cu, Zn, Mn, Se si Fe). Consumul de hrisca protejeaza sistemul cardiovascular, previne degradarea neuronala, sustine circulatia cerebrala si memoria, are efect diuretic si este un excelent tonic hepatic.
Mod de utilizare:
Se adauga ca ingredient in supe, ciorbe sau diverse mancaruri cu legume.
Precautii:
A se pastra la loc uscat si ferit de razele soarelui.
Poate contine urme de grau, orz, ovaz, secara sau mazare.
Prezentare:
500 g
Momentan, informatiile despre siguranta produsului nu sunt disponibile.
Momentan, informatiile despre producator nu sunt disponibile.
Momentan, informatiile despre persoana responsabila nu sunt disponibile.
Ultimele produse vizualizate
Newsletter Nu rata ofertele si promotiile noastre
Compara produse
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
A fost sters din favorite!