Făina de Migdale are un conținut ridicat de fibre și proteine vegetale si constituie o sursă naturală de vitamina A, vitamina B, vitamina E, minerale (fier, magneziu, sulf, potasiu etc.) şi acizi graşi (omega-3). Este o alternativă excelentă pentru făina albă de grâu, oferind rezultate excelente la prepararea produselor de patiserie. Este ideală pentru a îngroşa sosurile şi supele si este un ingredient ideal la prepararea celebrului desert franțuzesc macarons si la prepararea clătitelor, torturilor, prăjiturilor etc. Datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi se recomanda, in special, persoanelor care urmeaza o dietă cu nivel redus de carbohidraţi.
Compozitie:
Făină de Migdale dulci cu un continut de 50-55% grăsime.
Declarație nutrițională per 100g:
Valoare energetică: | 575 kcal |
Grăsimi: | 49,4 g |
Carbohidrați: | 21,6 g |
Proteine: | 21,2 g |
Fibre: | 12,2 g |
Mod de consum:
Făina de migdale poate înlocui cu succes faina clasică în rețetele de brioșe, biscuiți și alte prăjituri, dar și în retele de aluaturi pentru plăcinte sau tarte.
Prezentare:
300 g
Avertizare: Farmacia APOTHEKA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.