Ceai Trei Frati Patati este un produs recomandat ca adjuvant atat in afectiuni cronice (eczeme, psoriazis bronsita, astm, reumatism), cat si in afectiuni acute si subacute (alergii, urticarie, acnee, guturai, bronsita).
Mod de utilizare:
Macerat: intr-un vas de portelan sau sticla se pun 2-3 linguri planta maruntita si jumatate de litru apa de izvor sau apa plata, se lasa la macerat la temperatura camerei timp de 12 ore (de seara pana dimineata), apoi se filtreaza. Maceratul rezultat se pune deoparte, iar peste planta ramasa se adauga 500 ml apa clocotita, se mai lasa jumatate de ora acoperita, dupa care extractul rezultat se raceste si se filtreaza. Se combina maceratul cu extractul, iar preparatul obtinut se consuma pe parcursul intregii zile, o cana neaparat dimineata, pe stomacul gol.
Se poate utiliza si extern sub forma de comprese locale.
Prezentare:
50G