Datorita volumului mare de comenzi, pot aparea intarzieri in livrare de peste 48h lucratoare. Va multumim pentru intelegere!

Bio-Magneziu, 60 tablete filmate

Pharma Nord
42,44 RON
Pagina actualizata la data de: 26.04.2024, ora 18:13
In procedura de achizitie

Durata de livrare: 24-48 h

Cod Produs: 106618 Ai nevoie de ajutor? 0711064602
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Bio-Magneziu tablete filmate este un supliment alimentar (produs in Danemarca, sub control farmaceutic) bun pentru functionarea muschilor, oaselor si dintilor. Conține un amestec de trei săruri de magneziu ce sprijină menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a sistemului muscular si contribuie, de asemenea, la reducerea oboselii. Fiecare tableta conține 200 mg Magneziu, corespunzator la 53% din doza zilnică recomandată (DZR).

Mod de administrare:
Se administreaza 1 tableta pe zi, după mancare. Tableta se poate inghiti intreaga cu suficienta apa sau se poate dizolva in 100-200 ml apa.

Ingrediente:
Carbonat de magneziu, hidroxid de magneziu, acetat de magneziu, celuloza microcristalină, fosfat dicalcic, hipromeloza, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Precautii:
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A se pastra la temperatura camerei, la loc ferit de umiditate si lumina.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
Femeile însărcinate, femeile care alăptează și persoanele care se află sub tratament medical vor solicita avizul medicului înainte de administrarea acestui supliment.

Bio-Magneziu Pharma Nord este un complex de trei săruri de magneziu, fiecare tabletă oferind 200 mg de magneziu pur. Tableta conține un amestec de magneziu organic și anorganic într-o matrice care determină dizolvarea completă a tabletei în câteva minute, iar astfel magneziul este transformat în formă ionizată ușor de absorbit chiar și de către persoanele cu aciditate gastrică scăzută. 

Magneziul este un mineral esențial vital pentru organism, prezent în toate celulele, 98% aflându-se în interiorul celulei. Un adult are aproximativ 24 g de magneziu depozitate în organism, din care 25% se regăsește în mușchi și aproximativ 60% în oase, alaturi de alte minerale (calciu, fosfor etc.). Magneziul sprijina peste 300 de procese enzimatice ce au loc in organism si contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular, la metabolismul energetic normal, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, la menținerea sănătății psihice, la echilibrul electrolitic, la funcționarea normală a sistemului nervos, la reducerea oboselii și extenuării, la sinteza normală a proteinelor si la procesul de diviziune celulară. În ultimii ani, știința a devenit din ce în ce mai interesată de acest mineral datorită importanței magneziului în buna funcționare a organismului. Necesitatea suplimentării cu magneziu apare, in special, la persoanele care consumă cafea și la persoanele care fac sport de performanta deoarece consumul excesiv de cafea și transpirația abundentă diminuează rezervele de magneziu ale organismului. Magneziul se găsește în alimente precum: verdețuri, migdale, nuci, seminte, fructe etc. Dacă alimentația conține foarte puține proteine (mai puțin de 30 g pe zi), atunci absorbția de magneziu în organism este diminuată, iar in situația în care în organism există o cantitate mică de magneziu, acesta va încerca să-și normalizeze concentrația de magneziu prin eliberarea magneziului care se află în țesutul osos (la fel cum se intampla și în cazul calciului). Datorită acestui mecanism, măsurarea nivelului de magneziu din sânge nu este o metodă eficientă pentru a determina dacă o persoană are nevoie să-și suplimenteze necesarul zilnic din acest mineral. Atunci când cantitatea ingerată de magneziu este mai mare decât necesarul organismului, rinichii excretă prin urină surplusul de magneziu. Atunci când în organism este suficient magneziu, suplimentarea cu acest mineral poate determina apariția de scaune moi, iar ingestia de magneziu în doze foarte mari (de 10 ori peste valoarea normală sau chiar mai mult) poate duce la diaree, amețeala sau alte tipuri de disconfort. Se recomanda ca persoanele cu probleme renale sa solicite sfatul medicului inainte de administrarea de suplimente cu magneziu. 

Prezentare:
30 tablete filmate

 

Avertizare: Farmacia APOTHEKA intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!