Durata de livrare: 24 h -48 h
Făina de Migdale are un conținut ridicat de fibre și proteine vegetale si constituie o sursă naturală de vitamina A, vitamina B, vitamina E, minerale (fier, magneziu, sulf, potasiu etc.) şi acizi graşi (omega-3). Este o alternativă excelentă pentru făina albă de grâu, oferind rezultate deosebite la prepararea produselor de patiserie. De asemenea, este ideală pentru a îngroşa sosurile şi supele si este un ingredient excelent pentru prepararea celebrului desert franțuzesc macarons si pentru prepararea clătitelor, torturilor, prăjiturilor etc. Datorită conţinutului scăzut de carbohidraţi se recomanda, in special, persoanelor care urmeaza o dietă cu nivel redus de carbohidraţi.
Compozitie:
Făină de Migdale dulci cu 50-55% grăsime.
Declarație nutrițională per 100 g:
Valoare energetică: |
575 kcal |
Grăsimi: |
49,4 g |
Carbohidrați: |
21,6 g |
Proteine: |
21,2 g |
Fibre: |
12,2 g |
Mod de consum:
Făina de Migdale poate înlocui cu succes faina clasică în rețetele de brioșe, biscuiți și alte prăjituri, dar și în aluaturile pentru plăcinte sau tarte.
Prezentare:
100 g