Zaharul de mesteacan (xylitol) a fost descoperit in secolul XIX de catre Hermann Emil Fischer, un chimist german care a primit premiul Nobel in domeniul biochimiei in anul 1902 pentru descoperirile sale. Zaharul de mesteacan constituie alternativa naturala de zahar, fara efecte secundare, fiind un compus organic ce se gaseste in fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarta unor copaci.
Beneficii:
se absoarbe mai usor decat zaharul si nu contribuie la ridicarea nivelului de zahar din sange, fiind benefic persoanelor cu diabet zaharat;
ajuta la remineralizarea oaselor, reducand riscul de osteoporoza;
reduce pofta de mancare si intarzie aparitia foamei, ajutand la scaderea greutatii corporale;
ajuta digestia si mentine echilibrul acido-bazic;
creste productia de colagen;
previne aparitia cariilor, nu afecteaza dantura si protejeaza dintii.
Prezentare:
500 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.