Ulei de ricin - uz extern x 200 ml, ∑NATURA

Enatura
20,83 RON
In stoc

Durata de livrare: 24 h -48 h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 104729 Ai nevoie de ajutor? 0711064602
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de ricin are multe proprietati care il fac perfect pentru utilizarea in produsele cosmetice.

Beneficii:
Retine umezeala din aer si mentine pielea hidratata. Spre deosebire de un numar de ingrediente sintetice care irita sau provoca inflamatii ale pielii, uleiul de ricin este considerat bland, iar iritatiile pielii sau reactiile alergice apar foarte rar.
Ca un agent de ingrijire  pentru piele si par, acesta este unul dintre cele mai utilizate ingrediente in produsele cosmetice, sapunuri, uleiuri de masaj etc.
Potrivit unor dermatologi uleiul tonifiaza si hidratateaza pielea.
Nu contine conservanti, coloranti sau parfum.

Ingrediente:
 
Ulei de ricin (Ricinus communis oil )

Indicatii:
Este indicat in regenerarea si intarirea unghiilor, genelor, sprancenelor si a firelor de par.

Mod de utilizare:
Se aplica pe pielea curata, fara rani deschise (la baza firului de par) in strat subtire si se maseaza pana se absoarbe complet.  
Se spala bine mainile dupa utilizare!                             
Nu se aplica pe ochi, gura sau pielea ranita!
Nu se inghite!

Precautii:

Nu se utilizeaza in caz de alergie la uleiul de ricin.
Nu se foloseste de catre femeile gravide sau cele care alapteaza.

Atentie! Produs pentru uz extern!
A se pastra la loc uscat si racoros!
Produs testat dermatologic, notificat UE.

Mod de prezentare: 

200 ml

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti luni - vineri 08-22 si sambata 08-13

0711064602 apotheka@e-apotheka.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!