Preparare si mod de administrare: Pulbere cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa. Macerat la rece - se prepara dintr-o lingurita cu varf de planta adaugata la 250 ml apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese. Infuzie - se prepara dintr-o lingurita cu varf de planta adaugata la 250 ml apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Contraindicatii:
Sarcina, intoleranta la marar.
Prezentare:
50 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.